À la carte menüü on täis elegantsust ja loovaid roogasid, mis on ideaalsed igaks olukorraks. Meie peakokk on näinud vaeva, et toit näeks välja sama suurepärane kui see on maitselt.

Broneeri laud ette vastuvõtus või fb.vsh@uhotelsgroup.com.

Eelroad ja salatid

Kitsejuustu tiramisu

9 EUR

Krõbeda lehtkapsa, kuivatatud tomati, rubiinpunase peedi ja peekoniga

Fermenteeritud põhjamaa lõhe

10 EUR

Leivase hapukoorekreemi, kuivatatud kirsstomatite ja värske kaaviariga

Caesari kana canelloni

10 EUR

Kapsasse keeratud sous vide kana krõbeda ciabatta, värske heeringakreemi ja grillitud tomatiga

Supid

Mereannisupp

8 EUR

Kanapuljong, krevetid, kala, kaaviar, kookoskreem

Pearoad

Pannil praetud part

17 EUR

Koduse kõrvitsapiruka, ploomi-veinikastme ja värske spinatiga

Hispaania stiilis krevetid

23 EUR

Argentiina tiigerkrevetid küüslauguraguu ja ciabattaga

Grillitud antrekoot 250g

26 EUR

Ploomi-veinikastme, kartulikoore tako ja värske salatiga

Käsitöö kartuli gnocchi

15 EUR

Serveeritakse parma singi, värske rukola ja kitsejuustukreemiga

Lisandid: Friikartulid | Trühvlijuustuga | Skageniga

5 EUR / 7 EUR / 7 EUR

Desserdid

Jäätis maasikatega

6 EUR

Passioni kreem, passioni Vaniljejäätis värskete maasikate ja piparmündisiirupigaja meringue

Mooni juustukook

8 EUR

Hõrk toorjuustukook mooniseemnete ja astelpajukastmega

Hapukoore brownie

8 EUR

Tsitruselise sorbeti, iirisekastme ja basiilikuga