À la carte menüü on täis elegantsust ja loovaid roogasid, mis on ideaalsed igaks olukorraks. Meie peakokk on näinud vaeva, et toit näeks välja sama suurepärane kui see on maitselt.
Broneeri laud ette vastuvõtus või fb.vsh@uhotelsgroup.com.
Käsitöö-ravioolid lõhega
11 EUR
Homaari bisque, valge kalamari, parmesani grissini (L)(G)(F)
Praetud kammkarbid
18 EUR
Lillkapsakreem, burbooni vanilje, mereannikaste, forellimari, musta oliivi puru, nduja (L)(F)
Veise tartar
15 EUR
Šalottsibul, hapukurk, vürtsikas tomatikaste, munakollane, kapparid, seesami grissini (G)
Peakoka valikul tapase lihavalik
14 EUR
Salaami Milano, coppa, chorizo, jamon, leivakrõpsud, kapparid, oliivid (G)
Ahjus küpsenud camembert
9 EUR
Rabarberi-apelsini moos (L)(V)
Oliivid ja sai
6 EUR
Kalamata oliivid, hiidoliivid, käsitöö-sai (G)(V)
Jaapani stiilis tiigerkrevetid 6/12 tk
9 EUR / 15 EUR
Kimchi aioli (G)
Vahemere stiilis mereannisupp
11 EUR
Lõhe, rannakarbid, tiigerkrevetid, tomat (F)
Käsitöö-tagliatelle krevettide ja karpidega
13 EUR
Krevetid, grillitud paprika, basiilik, valge vein, või, Itaalia juust (G)(L)(F)
Käsitööpasta seente ja trühvliga
12 EUR
Shimeji seened, trühvlisalsa, valge vein, koor, Itaalia juust (G)(L)(F)
Praetud lamba kaelafilee
25 EUR
Kartuli dauphinoise, peedikreem, shimeji seened, astelpaju demiglace, tšilli (L)
Pannil praetud veisesisefilee
28 EUR
Kartuli-trühvlikreem, bimi, beebiporgand, põldmarjakaste (L)
Õrnalt suitsutatud lõhefilee
24 EUR
Ahjuseller, roheline õun, herned, õhitud amarant, suitsukoorekaste (L)(F)
Sinimerekarbid
18 EUR
Tšilli, küüslauk, valge vein, koor, ciabatta (L)(F)
Pannil praetud tofu
15 EUR
Kinoa popkorn, köögiviljad, soba nuudlid, sojareduktsioon, seesamiseemned (V)
Käsitöö-šokolaadifondant
8 EUR
Vaarikas, sarapuupähkel, burbooni-vaniljejäätis (G)(L)
Karamellitrio
7 EUR
Soolakaramell, karamellivaht, karamellijäätis, vaarika coulis (L)
Mille feuille
7 EUR
Õun, kuivatatud jõhvikas, kaneel, sidrunikreem, vaarikas, burbooni-vaniljejäätis (G)(L)